vrijdag 16 juli 2010

Wat voor vaardigheden in het spel van online bingo?

Het eerste dat de meeste veren de hoofden van mensen wanneer zij denken aan een bingo-speler is een visie van een oude vrouw haar breien cardie terwijl u luistert naar de nummers worden opgeroepen. Ik ben ervan overtuigd dat de meeste lezers zullen betrekking hebben op deze. Deze mythe is onjuist gebleken door middel van uitgebreide studies gedaan op spelers van online bingo. Het is onlangs gebleken dat Online Bingo niet toestaat dat mensen hun mentale capaciteit te verbeteren. Echter, in plaats van een tijdverdrijf dat gewoon brandwonden tijd, online bingo scherpt de geest. Het heeft een vergelijkbaar effect op de hersenen als het spelen van kruiswoordraadsels. Als bingo wordt regelmatig gespeeld zal de speler veel meer kans om dingen te herinneren te maken en op de top van dingen dan mensen die niet spelen bingo online te houden. De tests hebben bewezen dat online bingo spelers nauwkeuriger herinneringen hadden en ze werden scherper en sneller op herinnerend dingen.
Bovendien hebben mensen van alle leeftijden die hebben gespeeld online bingo hebben meer kans om informatie te absorberen. Hoewel veel van de studie richtte zich vooral op de ouderen, is zij van mening dat jonge mensen kunnen hun voordeel doen. De sleutel tot het helpen van de hersenfunctie door middel van online bingo spel is het idee van tijd. Hoewel poker, schaken en andere spellen test je geestelijke vermogens, doen ze niet testen het vermogen om snel te denken. In Bingo, een hoog niveau van hand-oog coördinatie en snel denken nodig is. Spelers moeten altijd op de top van hun games uit te blinken in het spel. De test werd uitgevoerd van de 112 mensen in twee leeftijdsgroepen, een groep mensen van de leeftijd 18-40 en de andere groep van mensen van 60-82 leeftijden. De helft van elke set speelden bingo. De resultaten werd geconcludeerd dat alle bingospelers zijn nauwkeuriger en sneller dan niet-spelers. Interessant is dat bij sommige proeven, de oudere spelers deden het beter dan jongere spelers. Meer en meer onderzoek ondersteunt de theorie dat een regelmatige deelnemer aan activiteiten die de geest oefening is zeer gunstig voor het behoud van een optimale mentale functioneren als we ouder worden.
Het onderzoek heeft ook aangetoond dat sommige van de gokkers online bingo spelen, niet alleen omdat ze willen het spel te winnen, maar ze willen om hun vaardigheden te testen. Er zijn verschillende online casino spellen die gebruikt kunnen worden om hun vaardigheden te testen oa bingo. Dit soort spel test ook spelers 'wiskunde en getallen.
Er zijn nu veel prikkels om een spel te spelen als gek als online bingo. Om u hebben we hieronder de top 5 van dingen die je moet kijken voor sourcing, terwijl je volgende bingo website staan:

1. Prijzen. Als je niet kan winnen fatsoenlijke prijzen, is er geen punt te verslaan met bingo spelen op een website. Dus, kijk op de prijzen en vergelijk ze met de prijzen worden aangeboden door andere websites en vervolgens kiest u alleen het beste.
2. Bonussen. Bonussen zijn net zo belangrijk als prijs als ze het verhogen van uw kans om te winnen. Hoeveel bonus krijgt u om bingo te spelen op een bepaalde website? Bingo websites vaak weg te geven loyaliteit punten die u kunt gebruiken om bingo te spelen gratis.
3. Chatfunctie. Chatten is essentieel omdat het vindt u koppelingen naar andere spelers. Als een website niet in deze functie, moet je niet spelen bingo spelen op. Interactie met andere spelers is veel beter dan het spelen op je eigen tegen een computer.
4. Eenvoud. Online bingo spelen zijn bedoeld om eenvoudig te spelen. Als ze niet ze zijn niet online bingo spelen op alle! Op het moment dat u uw kaarten te kopen, alles moet automatisch worden uitgevoerd. Als ze niet op de website is het niet waard vasthouden aan.
5. Entertainment. Bingo Spiel zijn bedoeld als een onberispelijke bron van vermaak. Spelen maakt je aan het lachen, opgewonden en vol energie. Als u denkt dat de bingo spellen die je speelt zijn saai en vervelend, gaan zoeken een andere website die levendige bingospelen aanbiedingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten